admin september 30, 2013
Vi elsker London

storbyfan.dkDanskerne elsker storbyrejser til London – og tager dertil som aldrig før. Og der er da heller ikke noget at sige til det, for London har rigtig mange fordele i forbindelse med en storbyferie.

For det første er det både nemt og billigt at komme dertil. Der er rigtig mange forskellige flyselskaber, der flyver direkte til en af Londons tre lufthavne fra København. Det betyder både mange afgange hver dag og ikke mindst lave priser på flybilletter.

Når du så kommer til London, så er der også rigtig meget, som du kan foretage dig. Byen er f.eks. fyldt med seværdigheder, der bare venter på at blive udforsket. Her er de gamle, klassiske som Tower of London og Westminster Abbey. Og så er der de nye – ikke mindst pariserhjulet London Eye, der giver en fantastisk udsigt ud over hele byen.

Mere end bare seværdigheder

Men selvom der er mange spændende seværdigheder, så har London også meget mere at byde på. Der er f.eks. den imponerende musicalscene, hvor du kan se alt fra Phantom of the Opera til Mama Mia – alt sammen i imponerende opsætninger.

London er også fyldt med gode shoppingmuligheder – fra de små designerbutikker til de store varehuse. Og så er pundet nede i en fornuftig kurs, så du helt sikkert kan gøre nogle gode kup.

Og hvis man tror, at engelsk mad kun er fish & chips, så bliver man klogere, når man besøger London. Her er både gourmetrestauranter og små, etniske restauranter fra hele verden. Man spiser fantastisk i London.

Efter I har spist kan I jo så kaste jer ud i Londons natteliv – enten på de heftige natklubber eller på de lidt mere rolige pubber. London har noget for enhver smag.