admin juli 3, 2014
Hoteller ved Gardasøen

Gardasøen er ofte forbundet med et paradis for campister. Men det er dog ikke kun et perfekt sted for dem med campingvogne. Er man til en helt normal ferie med fly og hotel, så er det altså stadig muligt at få et rigtig lækkert ferieophold ved Gardasøen. Du kan også vælge at køre derned og så bare booke dig ind på et hotel i stedet for en campingplads.

Et godt feriestedMen vil du hellere bruge et par timer i et fly, så kan du vælge at flyve til lufthavnen i Milano, som du blandt andet kan komme til med flyselskabet EasyJet. De har billige ruter dertil, og så skal du bare sørge for transport fra lufthavnen til Gardasøen. Og der snakker vi omkring 170 kilometer i bil.

Skal du finde et lækkert hotel ved Gardasøen, og har du tænkt dig at booke fly og hotel selv, så kan det anbefales at finde et hotel igennem Hotels.com eller Booking.com. De har et rigtig godt udvalg, som giver dig muligheden for at finde lige netop det sted, hvor du godt kunne tænke dig at bo. Der er alt lige fra de luksuriøse og dyre hoteller til de lidt mere skrabede udgaver. Valget at hotellet afhænger jo helt og aldeles af, hvad du er til. Dog er standarden som oftest rimelig høj omkring Gardasøen, så der er gode muligheder for at finde et fint hotel til en god pris.

Så Gardasøen er altså ikke kun en feriedestination for gamle mennesker med en campingvogn. Det er muligt at leje sig ind på et hotel med en god beliggenhed, hvor du stadig har mulighed for at opleve søen og omgivelserne omkring på nærmeste hånd. Der er lækre restauranter, hyggelige butikker, små byer og en masse kultur som du kan komme helt tæt på.