admin september 24, 2013
FC Barcelona

http://www.fodboldrejseronline.dkHar du altid drømt om at se FC Barcelona spille fodbold? Hvorfor så ikke tage til Barcelona og gør drømme til virkelighed?

For der findes nok ikke en bedre drengetur (eller pigetur for fodboldinteresserede hunkøn) end en tur til Barcelona med et besøg på Camp Nou, der er FC Barcelonas hjemmebane.

Her får du for det første fodbold i en helt anden klasse end den, som du kan opleve på de danske stadions. Og samtidig er stemningen også helt i top – ikke mindst når modstanderen hedder Real Madrid. Har du mulighed for at se en kamp imellem de to hold, så skal du ikke tøve med at slå til.

Når du tager til Barcelona, bør du gøre det på en såkaldt fodboldrejse. Her bestiller du kampbilletter og hotel hjemmefra – og i visse tilfælde også flyrejsen. På den måde er der styr på det hele, og du risikerer ikke, at du lige pludselig ikke kan få billetter til kampen.

Meget at opleve i Barcelona

En anden fordel ved Barcelona udover de fantastiske fodboldoplevelser er, at der også er meget andet at opleve i den spændende by. Det er godt nok ikke Spaniens hovedstad – men på mange måder overgår Barcelona sin storebror Madrid (og ikke kun i fodboldsammenhæng).

Barcelona er en by fyldt med seværdigheder – ikke mindst med Gaudis fingeraftryk på. Og en tur i den gamle bydel er altid en oplevelse værd.

Så er byen også fyldt med gode restauranter, hvor du kan få nogle fantastiske måltider – med en god, spansk rødvin til.

Sidst men ikke mindst så er Barcelona byen, der aldrig sover. Så vil du kombinere din fodboldtur med en bytur, så er det ikke det dummeste sted at opholde sig.