admin september 24, 2013
Vælg det rigtige rejsebureau

Der er rigtig mange forskellige rejsebureauer i Danmark at vælge imellem, når du skal planlægge din ferie. Men det er ikke alle, der er lige brugbare. Læs med og bliv klogere på, hvordan du vælger det rigtige rejsebureau til din ferie.

Først og fremmest så er der rejsebureauer i alle størrelser. Der er de helt store, der er forholdsvis gode til mange forskellige former for rejser. Og så er der de mindre rejsebureauer, der har specialiseret sig indenfor en bestemt niche.

http://www.danskerejseselskaber.dkDet betyder også, at hvis du skal til en af de klassiske rejsedestinationer, så kan du sagtens vælge et af de store rejsebureauer. De sælger ofte mange rejser dertil, og derfor kan de også gøre det til en fornuftig pris, da de køber mange flybilletter og hotelværelser – og derved får nogle fornuftige rabatter.

Men skal du til et mere specielt sted, så kan det godt betale sig at kigge på et af de mindre, specialiserede rejsebureauer. Der er f.eks. rejsebureauer, der er særligt gode til Balkan-området, så planlægger du en tur til Albanien, så kan det godt betale sig at vælge et af de bureauer.

Forskellige typer af ferie

På samme måde er det også indenfor ferietypen. De store bureauer sælger alle former for ferie – fra krydstoger til skiferie, mens de mindre rejsebureauer ofte har specialiseret sig indenfor et særligt område.

Det betyder, at du normalt får det største udvalg hos de mindre bureauer. Skal du f.eks. på skiferie, så er der mere at vælge imellem hos et skiferiebureau end hos et af de mere traditionelle rejsebureauer. Det samme gælder for krydstogter, bilferier osv.